Robohardware Kft.
Dátum: 2018. november 20. | E-mail
   
 
   
:: PC szerviz, nyomtató-, monitor, mobiltelefon, tablet javítás,
:: Hálózatépítés - gyengeáramú hálózat, szállodai beléptetőrendszer
Hálózat bővítés, tanácsadás
Számítógépes hálózatépítés, strukturált hálózat
:: Szünetmentes tápegység: ELEN, APC,Gamatronic ,TrippLite,SPS UPS
:: Vészvilágítás, kijáratjelző LED irányfény, biztonsági világítás, LED inverter
:: Egyszerhasználatos EKG és defibrillációs elektróda, szívdrót, LN2 fagyasztók,-tárolók, műtőasztal-, műtőlámpa javítás
:: Állásajánlat
:: English Website
:: Deutsche Seiten

Számítógépes hálózatépítés, strukturált hálózat

Hálózat fejlesztési tanácsadás | Hálózatépítés |  

Hálózatépítés

A legkorszerűbb épületkábelezési rendszerek kiépítését vállaljuk, felhasználva a világ vezető cégeinek termékeit. A hálózatokat igény szerint különböző aktív hálózati eszközökkel szállítjuk. Az általunk épített nagy sebességű hálózat protokoll független, egyidejűleg alkalmas különböző programok, így a leggyakrabban használt Windows , UNIX , LINUX operációs rendszerek üzemeltetésére.Gigabites hálózatok. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk irodai, informatikai, és telekommunikációs igényeinek kiszolgálására. A teljes irodai rendszer megtervezése és kulcsrakész szállítása a megbízó elvárásainak megfelelően. Erős és gyengeáramú hálózatok kiépítése.Igény esetén a fejlesztési terv elkészítése, tanácsadás. Megrendelésük alapján az irodai hálózatok kiépítését, az eszközök szállítását, üzembe helyezését, és a munkatársak betanítását a rendszer használatára rövid határidővel vállaljuk. Az általunk telepített rendszerekre teljes körű garanciát adunk. Az üzemeltetéshez szervizünk tanácsadási segítséget nyújt közvetlen elérhetőséggel, rendszeres igénybevétel esetén szerződéses formában is.

Struktúrált hálózat, épületkábelezés

Egy épület, egy kábelezés: A kábelezés anyaga lehet UTP árnyékolatlan sod

rott érpár, FTP fóliával árnyékolt sodrott érpár, SFTP fóliával, és harisnyával árnyékolt sodrott érpár, STP harisnyával árnyékolt sodrott érpár, valamint optikai kábel. A strukturált kábelezés protokoll független, minden számítástechnikai, telekommunikációs, és épületautomatizálási igényt kielégít. Az általunk felhasznált anyagok hosszú élettartamú csúcsminőségű termékek. A szerelési technológia szigorú betartását a vizsgázott rendszertelepítők biztosítják.

UTP hálózat

Épületeken belüli hálózatok kiépítése UTP, FTP, SFTP, STP sodrott négy érpáras réz vezetékekkel. A hálózat topológiája csillag alakú, a csillagpontban felszerelt 19" rack méretű hálózati szekrényekkel, melyek tartalmazzák a rendezőket és a hálózat aktív elemeit. A falkábelek a végponti csatlakozóktól vezetve egy vagy több rendezőbe lesznek kifejtve az épület méreteitől függően. A vezetékek fektetése falon kívül kábelcsatornában, falon belül csövezésben vagy álmennyezeti tálcákon történik.

Optikai hálózat, optikai kábelezés

Épületek közötti gerincvezeték kiépítése levegőben átfeszítésen, oszlopon, a földben közműalagútban, béléscsövezésben vezetve. Épületen belüli optikai gerincvezeték kiépítése. A kábelek típusát a körülményeknek megfelelően választjuk.

WIFI hálózat, WIFI kamera

Vezeték nélküli hálózatok tervezése kiépítése épületen belül és épületek között nagyobb távolságok áthidalásával. 2.4 és 5GHz vezeték nélküli LAN eszközök Access Pointok, Routerek, Bridgek a helyi adottságoknak megfelelő antennák szállítása és telepítése.


Termékmenedzser:
Muhr László
Tel: 313-5625, 334-1762, 334-0958
e-mail: robohw@robohardware.hu

 

 

 Kezdőoldal
 Kedvencek közé
Pannon Set